Ons eerste elftal heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen Wodanseck met 2-0 gewonnen. Na een doelpuntloze eerste helft waren het na rust invallers Michael Doornberg en Rafael Raso Giron die voor de doelpunten zorgden. Voor Raso Giron was dat extra bijzonder, want de Spanjaard speelde zijn eerste wedstrijd voor Wageningen.

Met deze overwinning heeft ons eerste elftal vier van de laatste vijf wedstrijden gewonnen en bezet het een goede positie in de tweede periode. Lees hier het wedstrijdverslag van Hoog en Laag.

Overige uitslagen

Hoewel het eerste elftal zaterdag geen wedstrijd speelde, waren alle andere teams wel actief. Met name ons vrouwenelftal en de JO11 blonken uit met uitstekende prestaties.

Op bezoek bij SDS’55 wonnen de vrouwen – onder leiding van coach Nanno Bekkers- met 0-3. Lees hier het wedstrijdverslag van de dames, geschreven door Fleur Orlemans.

De grootste overwinning was deze week van de JO11, die met maar liefst 1-9 wonnen in de uitwedstrijd tegen Blauw Geel ’55.

Ons eerste elftal had zaterdag wel een teamactiviteit bij De Blaauwe Kamer , het restaurant en activiteitencentrum van verdediger Fabian van der Post. Onder diens toeziend oog stond er reball (paintball zonder verf), een escape room en als afsluiter een lopend buffet op het programma.

Een deel van het eerste elftal, met van links naar rechts: elftalleider Adrie van den Hurk, Merwin Korterink, Patrick Kneepkens, Joris Haver, Ahmed Esmail en Roy Rijsemus.

Rafael Riso Giron na zijn eerste treffer voor Wageningen.