Wageningen is de bekerwedstrijden prima begonnen met een 10-3 overwinning van onze kanjers van JO11 en ook het 4e elftal wist de eerste bekerwedstrijd goed met 1-0 te winnen. Het 1e elftal trad fris vernieuwd aan tegen onze buren. Leuk om te zien hoe onze spelers goed stand hielden en kans maakten tegen een hoger spelend team. Na 10 minuten werd een terugspeelbal op onze keeper simpel onderschept en ws het 1-0 voor de buren. Patrick maakte echter voor rust gelijk met een goed geplaatste schuiver langs de binnenkant van de paal. Pas in de blessuretijd wisten onze buren met een klutsbal een winnende treffer te scoren, maar bij Wageningen overheerst een zeer goed gevoel over deze uitstekende start met het vernieuwde 1e elftal.