In de naar een donderdag verplaatste wedstrijd tegen Bennekom 4 wist Wageningen 2 overtuigend te winnen.

Nadat de wedstrijd binnen tien minuten even stil kwam te liggen vanwege een handschoenwissel van de Wageningse sluitpost, was het Bennekom 4 dat de score opende; 0-1. Dat was voor Wageningen het sein om gas bij te geven, binnen vier minuten was de stand weer gelijk. Uit een voorzet van opkomende back Luca wist Hamid de 1-1 binnen te koppen.

Na iets minder dan een half uur spelen kwam Wageningen op voorsprong. Een lange bal van Luuc op de razendsnelle Abou werd in eerste instantie nog weggewerkt door de Bennekomse keeper, maar Clinton lette goed op en weet de bal op te pikken en mee te geven aan Alfonso die hem vervolgens rustig kon binnentikken; 2-1. Niet veel later was het Abou die op het scoreformulier bijgeschreven kon worden; 3-1.

Vlak na rust is het wederom Abou die scoort. Uit een afgemeten voorzet van Luca, weet hij voor zijn directe tegenstander te komen en schitterend raak te koppen; 4-1.

In het vervolg van de wedstrijd is het vooral de thuisploeg die balbezit heeft en wat kansen creƫert. Bennekom, dat ook nergens meer voor speelde, leek het wel prima te vinden. Wageningen sprong het laatste deel van de wedstrijd vooral wat slordig om met de kansen, waardoor uiteindelijk als eindstand 4-1 genoteerd kon worden.

Op zaterdag 25 mei speelt Wageningen 2 de laatste competitiewedstrijd tegen stadgenoot en hekkensluiter Wavv 3.