Na de mooie overwinning op GVC vorige week begon Wageningen 1 vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen ZVV 1.

De tos werd gedaan door onze Pupil van de week Sven.

Verrassend scoorde binnen enkele minuten ZVV de 0-1, maar Mo wist dit in no time recht te zetten door de 1-1 binnen te dribbelen.

Hannes was steeds weer gevaarlijk voor het doel, en uit een rebound van een schot op de goede keeper van ZVV van Hannes, wist Mo de bal in de kruising te jagen 2-1.

In de tweede helft bleef Wageningen aanvallen, en de behendige Camiel maakte de al lang verdiende 3-1. ZVV kwam terug tot 3-2, maar Camiel wist handig de keeper omspelend de stand weer op een veilige 4-2 te brengen. Op het eind kreeg ZVV van de uitstekende scheidsrechter een penalty, waardoor de eindstand op 4-3 werd gebracht. Camiel bracht het verschil in de tweede helft, maar geroemd moet worden onze uitstekende verdediging, waarbij met name Nino en Ralph de deur prima op slot hielden. Al met al een goede wedstrijd van ons steeds beter wordend team.

Volgende week treffen we uit de verre sterke nummer 2 Hulshorst.