Het 1e elftal is nog niet compleet, er zijn nog een aantal spelers op vakantie, maar de eerste oefenwedstrijd is alweer gespeeld.

Op de mooie zonnige zaterdag 12 augustus is een oefenwedstrijd gespeeld tegen Ona 1.

Wageningen lijkt iets fitter uit de zomerstop te komen dan Ona. Toch begon Ona met een 0-1 voorsprong met een wippertje over keeper Daan. Voor rust maakte Wageningen er 2-1 van, en direct na rust 3-1.

Met verse wissels ging Ona vooruit, en scoorde de 3-2. Uiteindelijk bracht een gegeven penalty de eindstand op 3-3, maar het was al met al een goede hoopgevende start van het nieuwe seizoen.

Dinsdagavond 15 augustus 20.00 u. werd uit geoefend bij SDOO. De eerste helft was Wageningen sterker en sloot af met terechte een 0-1voorsprong. De tweede helft bracht SDOO een sterker elftal op de mat en had Wageningen het eerste half uur lastig. Dankzij een vrije trap mooi in de kruising kwam SDOO op gelijke hoogte, en wist even later zelfs op voorsprong te komen met een heel mooi schot in de kruising. Het laatste kwartier was echter weer voor Wageningen, dat de wedstrijd naar zich toe kon trekken en met 2-3. Net als tegen Ona was het mooi om te zien hoe Wageningen stappen vooruit heeft gemaakt.

Zaterdag 19 augustus oefenen we samen met een deel van ons 3e op de Wageningen cup bij WAVV