Na de wedstrijd afgelopen dinsdag bij het sterk en goed spelende CHRC, die met 0-1 verdiend door het collectief prima spelende Wageningen gewonnen werd, stond vandaag alweer Kesteren op het programma.

Tegen Kesteren spelen is voor Wageningen vrijwel altijd lastig. Het spel was minder sprankelend en vloeiend als tegen CHRC, maar na 10 minuten veroverde Brian de bal op een verdediger van Kesteren en hij dribbelde naar het doel en schoot feilloos binnen 0-1.

Kesteren kwam 5 minuten later terug op 1-1, maar Wageningen bleef overwicht houden.

Na een half uur spelen poeierde Mike een verre vrije trap keihard in de kruising 2-1.

Nog voor rust wist Joeri een corner te verzilveren, door een bal tussen een aantal spelers en keeper van Kesteren te frommelen 3-1.

Na rust kreeg Wageningen diverse kansen om de score uit te breiden, maar het was Mike die een penalty wist te scoren, nadat Joeri in het strafschopgebied was getackeld 4-1.

Een goede overwinning op het sterke Kesteren, waar we niet vaak van winnen, met een stijging van een plaats op de ranglijst.

De hoofdprijs van de loterij vandaag, een prachtige Paashaas met FC Wageningen logo van “De Snoeptiek” is gewonnen door Wesley, die er heel blij mee naar huis ging, ondanks biedingen van diverse mensen om deze van hem over te kunnen nemen.