Ons 1e elftal begon een beetje schuchter aan de thuiswedstrijd tegen het sterke team DFS uit Opheusden, maar na een kwartier spelen opende Patrick de score. Na een lange rush tussen twee verdedigers wist hij vanaf de 16 de bal over de keeper in het doel te schieten 1-0. Wageningen speelde hierna sterk en kreeg een aantal kansen om de score uit te breiden, maar ook DFS speelde sterk, en kwam op gelijke hoogte 1-1.

In de tweede helft wist Patrick weer na een kwartier met een mooie kopbal hoog uitspringend boven de lange verdedigers de verdiende 2-1 te maken. Wageningen had overwicht in de tweede helft, maar werd het laatste kwartier wat slordiger en in de blessuretijd net voor het eindsignaal maakte DFS door een misverstand achterin bij Wageningen gelijk 2-2. Wageningen had de 3 punten zoals al vaker dit seizoen dik verdiend, maar moest zich wederom met een punt tevreden stellen. Wel kunnen we tevreden zijn over de goede ontwikkeling van het team, en de leuke spannende wedstrijden die we steeds vaker zien.