WAGENINGEN – De tweede overwinning voor ons eerste elftal in 2020 is een feit. Op sportpark De Zoom werd hekkensluiter EMM uit Randwijk met 2-0 verslagen.

Door alle regen van de afgelopen week, moest de ploeg van hoofdtrainer Marco Rou voor het thuisduel tegen EMM uitwijken naar het kunstgrasveld.

Bij aanvang was van slechte weersomstandigheden echter allang geen sprake meer. Onder een prettig lentezonnetje kwam Wageningen op voorsprong dankzij een benutte strafschop van clubtopscorer aller tijden, Sonny Navest.

In de tweede helft verdubbelde opnieuw Navest de score en bepaalde de aanvaller daarmee tevens de eindstand.

Met zes overwinningen, één gelijkspel en acht nederlagen, staat ons eerste elftal nu achtste op de ranglijst. Komende zaterdag wacht op sportpark De Bongerd de stadsderby tegen GVC. De studentenformatie staat zevende in de competitie en bij winst komt Wageningen op een gelijk aantal punten.

Topscorerslijst (competitie): Arjan van den Broek (9), Sonny Navest (9), Brian Steensma (4), Merwin Korterink (2), Mike Verbeek (2), Remco Brinkman (1), Joris Haver (1), Okko Kruyssen (1), Joeri Marcus (1)

Beelden: Nico Kneepkens