Yes! De vlag kan uit: Wageningen 4 heeft de allereerste overwinning van het seizoen te pakken.

De mannen onder leiding van Roy waren getergd om een goed resultaat te behalen.  De thuiswedstrijd was namelijk een kansloze missie, die uiteindelijk met 0-3 verloren ging.

Wageningen begon ijzersterk door de verdediging vast te zetten en kort op de man zitten, hierdoor kon de ploeg uit Doorwerth alleen maar de lange bal hanteren. Dit deden ze niet en hierdoor kon John tweemaal profiteren. Hij verschalkte de keeper op een argeloze manier. Ineens stond Wageningen binnen tien minuten met 0-2 voor.

Wageningen ging vrolijk verder. Met een schitterende lange bal van Kim richting Addo, die wonder boven wonder het sprintduel won en de 0-3 binnenschoot. Kort daarna: een te korte terugspeelbal van de verdediger van DUNO, die Addo op waarde schatte en de 0-4 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand.

Na rust ging Wageningen verder waar het gebleven was. Sander kreeg een vrije trap mee en nam deze razendsnel, waardoor John Waninge een niet te missen kans kreeg. Hij schoot dan ook zijn derde treffer van de middag binnen.

Enkele minuten later kreeg Wageningen andermaal een vrije trap op een meter of dertig van de goal, bij de zijlijn. Sander zag de keeper iets te ver staan en schoot de bal op magistrale wijze in de verre hoek. De gehele bank van Wageningen was in vuur en vlam en kon het niet geloven. 0-6!

DUNO ging alles op alles zetten en dit werd beloond met een speldenprikje. Een eretreffer. Om het feest van Wageningen af te sluiten bracht John Waninge de kers op de taart. Een schitterende volley op de rand van het zestienmetergebied in de kruising.

De applaudisserende spelers van DUNO waren het teken dat dit een galavoorstelling was. Uiteindelijk een dik verdiende 1-7 overwinning. Wat een geweldige teamprestatie. Het goede nieuws was bovendien dat Yoeri weer is teruggekeerd bij het vierde. Op naar de volgende overwinning!