Ons eerste elftal is de tweede competitiehelft met een overwinning begonnen. Op eigen veld werd FC Lienden, een rechtstreekse concurrent op de ranglijst, met 3-2 verslagen.

Vanaf het begin werd Lienden, dat bij vlagen goed weerstand bood, onder druk gezet door de ploeg van trainer Marco Rou. Een half dozijn schoten op doel werd gekeerd door de keeper van Lienden. Toch was het de uitploeg die dankzij een uitbraak op voorsprong wist te komen.

Wageningen bleef echter goed spelen, legde enorm veel energie in de wedstrijd en het was daarom ook wachten op de beloning. Die kwam door een steekpass van de uitblinker Pieter van den Broek op spits Sonny Navest, die goed binnenschoot: 1-1.

In de tweede helft bleef het lang wachten op de voorsprong, maar op aangeven van Patrick Kneepkens rondde Brian Steensma prima af en bracht de vleugelaanvaller de stand op 2-1. De eveneens dik verdiende 3-1 kwam van Arjan van den Broek, die daarmee eindelijk zijn puike wedstrijd beloond zag worden met een treffer. De buitenspeler laat dit seizoen wekelijks zien een absolute aanwinst te zijn voor onze vereniging, evenals zijn zijn broer Pieter en spelverdeler Nino Jansen.

Het leek nog even spannend te worden toen Lienden de 3-2 maakte, maar uiteindelijk hebben we kunnen genieten van een leuke wedstrijd met een goed resultaat.

Beeld: Nico Kneepkens