Patrick Kneepkens en Sonny Navest in duel om de bal.

Wageningen kan terugkijken op een geslaagd weekeinde, vol overwinningen. Niet alleen won het eerste elftal van Wodanseck, ook het tweede elftal versloeg stadsgenoot SKV in een derby op De Zoom. 

In alle vroegte was het de JO12 die met 7-3 wist te winnen van hun leeftijdsgenoten van ONA’53. Het bleek het startschot voor meer sportief succes. Om 12.00 uur stond namelijk het duel tussen Wageningen 2 en SKV 3 op het programma. Dankzij een doelpunt van Nanno Bekkers in de eerste helft en een late eigen goal van SKV eindigde de wedstrijd in 2-1 voor Wageningen.

Ook het vierde elftal speelde tegen SKV. Nadat het met rust 2-0 stond voor onze buren, kwam Wageningen in de tweede helft knap terug en werd het een 2-2 gelijkspel.

Om 14.30 uur trapten de heren van het eerste elftal af, voor de competitiewedstrijd tegen laagvlieger Wodanseck. Het duel bleek vermakelijk, omdat de bezoekers met een andere ploeg voor de dag kwamen als afgelopen seizoen. De meeste kansen waren echter toch voor Wageningen, dat aan het einde van de eerste helft een doelpunt van Arjan van den Broek afgekeurd zag worden.

Ook na de pauze bleef Wageningen gevaarlijk, zonder tot doelpunten te komen. Wederom werd er een goal afgekeurd, ditmaal van Sonny Navest. Uiteindelijk was het invaller Joeri Marcus die de wedstrijd besliste, een minuut nadat hij in het veld was gekomen. Op aangeven van Arjan van den Broek schoot Marcus van dichtbij hard raak.

Door de overwinning bezit Wageningen nu de negende plek op de ranglijst, met evenveel punten als FC Lienden en zes punten meer dan nummer tien SC Valburg.

Topscorerslijst (competitie): Arjan van den Broek (7), Sonny Navest (6), Merwin Korterink (2), Brian Steensma (2), Remco Brinkman (1), Mike Verbeek (1), Joris Haver (1), Okko Kruyssen (1), Joeri Marcus (1)