Het is Wageningen niet gelukt de knappe thuiszege tegen SC Valburg (3-2) een succesvol vervolg te geven. Op bezoek bij VV Kesteren ging de ploeg van trainer Marco Rou met 2-1 ten onder.

,,Pas na de 1-0 van Kesteren gingen wij halverwege de eerste helft beter spelen. Zij liepen verder achteruit”, vertelde Rou, in gesprek met De Gelderlander. ,,Wij speelden niet met het mes tussen de tanden.”

Na ruim een uur spelen keek Wageningen tegen een 2-0 achterstand aan. Daarna deden de bezoekers via een benutte strafschop van Sonny Navest iets terug. ,,In het laatste kwartier scoorde Wageningen nog tegen en kon de wedstrijd alle kanten op. Het was nagelbijten”, zag ook Kesteren-trainer Jan de Zoete.

Door de nederlaag staat Wageningen zesde op de ranglijst, met evenveel punten als FC Lienden, WAVV (zaterdag) en GVC, wat over twee weken op sportpark De Zoom de volgende tegenstander is.

Topscorerslijst (competitie): Arjan van den Broek (6), Sonny Navest (4), Merwin Korterink (2), Brian Steensma (1), Remco Brinkman (1), Mike Verbeek (1), Joris Haver (1), Okko Kruyssen (1)