Wageningen is de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 begonnen met een overwinning en gelijkspel.

Afgelopen donderdag werd VCA uit Sint-Agatha met 2-4 verslagen, dinsdagavond speelde de ploeg van Marco Rou 1-1 gelijk tegen SDOO.

Debutant scoort bij debuut

Op bezoek bij VCA – waar voormalig hoofdtrainer Mark van Wijk sinds deze zomer de scepter zwaait – kwam Wageningen al vroeg op 1-0 achterstand. Dankzij een fraaie solo van nieuwkomer Arjan van den Broek werd de score echter snel gelijk getrokken. Na rust werd Wageningen met enkele verse krachten sterker en kwam het via Patrick Kneepkens en Brian Steensma op voorsprong. Na opnieuw een tegendoelpunt van VCA bracht uiteindelijk wederom Steensma de eindstand op 2-4.

Oude bekende in Heteren

Ook in de uitwedstrijd tegen SDOO, was het voor de spelers van Wageningen een weerzien met een oude bekende. In Heteren staat sinds dit seizoen voormalig Wageningen-verdediger Etiƫnne Jansen aan het roer. Vorig seizoen was Jansen bij SDOO al verantwoordelijk voor het tweede elftal. In een vermakelijk duel zorgde aanvaller Joeri Marcus voor de gelijkmaker.

Wageningen Cup

Komende zaterdag speelt Wageningen op sportpark Ketwich Verschuur de Wageningen Cup. De eerste wedstrijd start om 10.00 uur. Ons eerste elftal trapt dan af tegen SKV. Later op de dag volgen duels met ONA’53, RVW en het zaterdagelftal van WAVV.