Afgelopen zaterdag was het wederom een feestje op De Zoom. Op de planning stond de negende editie van het Michiel Hendriks Toernooi. Ook dit jaar mag de vereniging terugkijken op een – zowel binnen als buiten de lijnen – sfeervolle dag.

Ieder jaar is er en goed doel gekoppeld aan het evenement en deze keer was dat de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Twee vrijwilligers van onze vereniging, Jeroen en Orinda Fonke, lopen later dit jaar de Marathon van Berlijn en zamelen voor die tijd geld in voor KiKa. Mede dankzij een speciaal KiKa-team en diverse sponsors is er tijdens het toernooi maar liefst 1125,- euro opgehaald. In totaal staat de sponsoring voor KiKa via onze vereniging daarmee op meer dan tweeduizend euro.

Als vereniging danken wij alle vrijwilligers die ook de negende editie van het Michiel Hendriks Toernooi tot een succes hebben gemaakt. In het bijzonder Dinie Verbeek, die wederom met bloed, zweet en tranen de hele dag – en de weken vooraf – als een duizendpoot ontzettend veel geregeld heeft.