Sinds het begin van dit kalenderjaar heeft Wageningen weer een sponsorcommissie. Het gezelschap bestaat uit Addo Nobbe, Matthijs de Roos en Henk Lamers, aangevuld met bestuursleden Ruben van Bart en Bart Eulen.

De commissie vloeit voort uit het nieuwe beleidsplan, dat afgelopen ALV werd gepresenteerd aan de leden. Voor de vereniging is deze oprichting een belangrijke stap, want om al onze clubcultuur, historie en ambities te kunnen blijven realiseren en uit te breiden is naast de inzet van de vele vrijwilligers ook een financieel fundament nodig.

Een eerste mijlpaal voor de commissie is de nieuwe sponsorbrochure. In deze brochure vind je nadere informatie over het profiel van onze club en de mogelijkheden die voor sponsoren realiseerbaar zijn binnen WVV Wageningen.

Maar bovenal is sponsoren, net als zakendoen, een kwestie van gunnen. De eerste stap naar elkaar iets gunnen is elkaar natuurlijk eerst leren kennen. Onze sponsorcommissie maakt daarom graag kennis met jou en jouw bedrijf om samen te bekijken wat een passende zichtbaarheid voor jouw bedrijf is binnen WVV Wageningen.

Download hier de nieuwe sponsorbrochure. Ben je naar aanleiding van dit bericht enthousiast om Wageningen te sponsoren? Mail dan snel naar sponsoring@wvvwageningen.nl en dan neemt de sponsorcommissie spoedig contact met je op.