Fleur Orlemans (rechts) dankt scheidsrechter Reinald van Huenen (links) voor zijn voortreffelijk gefloten wedstrijd.

In deze doorgeefrubriek wordt iedere editie een lid van onze vereniging aan de tand gevoeld, door middel van een aantal korte vragen. Deze keer Fleur Orlemans, die de rubriek overneemt van Roy Rijsemus.

Naam en toenaam Fleur Orlemans.

Geboren 28 april 1997 in Wageningen.

Carrière tot nu toe ONA’53, Wageningen, SKV/Wageningen, Wageningen.

Beroep Ik werk als lerares op een basisschool.

Gezin Vrijgezel.

Hoe ben je bij Wageningen terecht gekomen? Eerst speelde ik in de mini’s bij ONA’53 en toen mijn vader het elftal van mijn broer ging coachen, heb ik daar ook nog meegespeeld. Alleen op mijn negende wilde ik toch liever bij meiden in het team en bij Wageningen waren toen veel meisjesteams. En sindsdien niet meer weggegaan. 

Hoe zou je jezelf als voetballer omschrijven? Ik heb geen flauw idee. Overal inzetbaar, als voorstopper misschien wel het beste, maar ben dit seizoen ook al spits, middenvelder en keeper geweest.

Wat was je hoogtepunt bij Wageningen? Pff, zoveel hoogtepunten. Ik ben in de jeugd kampioen geworden, dat was leuk.

Bewondering voor Ik heb bewondering voor alle vrijwilligers hier op de voetbalvereniging. Mensen doen zoveel achter de schermen, dat is echt heel fijn.

Levensmotto Ik weet het echt niet. Daar moet ik nog achter komen denk ik.

Favoriete film Ik houd van Mamma Mia en Shrek. 

Voor het laatst dronken Durf ik zo 1-2-3 niet te zeggen.

Club Feyenoord, dat komt door mijn vader. Hij is ook voor Feyenoord, heeft hier trouwens ook nog een paar potjes gevoetbald, in een vriendenteam.

Beste kleedkamergrap Bij de dames worden er niet zoveel grappen uitgehaald. Ik heb weleens koud water over meiden heen gegooid tijdens het douchen. Alleen ze werden gelijk woest, dus de grap was niet echt geslaagd.

Leven na de dood Nee, ik geloof er niet zo in.

Voetballer Op dit moment Eric Botteghin. Het is echt een kneus en als hij aan de bal is denk ik altijd: als dat maar goed gaat, maar toch mag ik hem wel. Hij heeft de Feyenoord-spirit, goede instelling.

Lezen Op het moment lees ik de Hunger Games, ben nu halverwege het boek. Ze zijn nu een gevecht aan het houden. Maar heb de film ook al gekeken, dat maakt het minder spannend.

Beste eigenschap Op een sollicitatiegesprek knal ik ze er normaal zo uit, nu moet ik toch even nadenken. Schrijf maar doorzettingsvermogen op.

Wedstrijdrituelen Ik heb ze wel, ga ze alleen niet vertellen.

Grootste gebrek Mijn conditie. Kan altijd beter.

Beste tegenstander Isabel de Leeuw. Ze is goed, alleen ook een goede vriendin van me. Niet tijdens de wedstrijd trouwens, dan is het oorlog.

Beste medespeler Sara Mostert, die was goed hoor.

Auto Heb nu een Opel Corsa, heel blij mee.

Muziek Luister ik veel. In mijn Spotify-jaaroverzicht stonden Rihanna, Mac Miller, Drake en K3.

Eten en drinken Doe ik eigenlijk elke dag wel.

Trainer Mijn vader, Lars en Patrick. Veel van geleerd – ook als mens.

Persoonlijke ambitie EIk wil heel graag een huisje aan het strand met drie honden. Een Sint-bernard, labrador en Amerikaans stafford. Dat is echt iets om naartoe te werken.

Naar wie gaat de rubriek de volgende keer?

Ik geef hem door aan Derrin van den Bos. Ik ben benieuwd naar zijn persoonlijke ambities.