De vijfenveertigste editie van het schoolvoetbaltoernooi, afgelopen voorjaar.

Komende dinsdag start de 46e editie van het Wageningse schoolvoetbaltoernooi. Voor onze vereniging een van de jaarlijkse hoogtepunten en voor de organisatie een bekroning op maanden aan voorbereidend werk.

Het schoolvoetbaltoernooi laat ieder jaar de grote maatschappelijke betrokkenheid van Wageningen in de regio zien. Tientallen leden zetten zich als vrijwilliger vier weken lang in om alles in goede banen te leiden. En organisatorisch heeft Fred Noordhuis – al meer dan vijfendertig jaar organisator van het evenement – sinds dit jaar hulp gekregen van Gert-Jan Kat, Gijs van de Logt en Nico Kneepkens.

Als Wageningen zijn wij de komende weken een trotse gastheer voor de honderden scholieren en hopen wij op vier sportieve en gezellige speeldagen. Morgen rond 16.30 uur wordt er afgetrapt. De overige speeldata zijn 2, 9 en 16 april. Kom gerust eens kijken!programmaboekje

Dit jaar wordt het toernooi mede mogelijk gemaakt door de ACV Groep, Matthëus installatietechniek en Sponsoring en Fondswerving Wageningen. Wij zijn deze partijen ontzettend dankbaar.

Tijdens de afgelopen editie van het schoolvoetbaltoernooi besteedde Hoog en Laag aandacht aan het evenement, met organisator Fred Noordhuis in de hoofdrol. Een PDF van dit artikel lees je hier.