De vijfenveertigste editie van het schoolvoetbaltoernooi, afgelopen voorjaar.

Hoewel het nog ruim drie weken duurt, draait de organisatie van ons jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi al weken op volle toeren. Ook deze editie worden er ruim 75 ploegen verwacht, die alle Wageningse basisscholen zullen vertegenwoordigen.

Maar om dit evenement – dat Wageningen al vijfenveertig jaar organiseert – ook dit jaar weer te laten slagen, is de organisatie nog wel op zoek naar scheidsrechters. Voor een ieder die de regels van het voetbal enigszins kent is het fluiten tijdens het schoolvoetbaltoernooi absoluut geen hogere wiskunde, dus twijfel niet en help onze vereniging één of meerdere avonden uit de brand.

Dit jaar zijn 26 maart, 2, 9 en 16 april de speeldata en het fungeren als scheidsrechter duurt dan (ruim genomen) van 16.15 uur tot 19.00 uur. Kan je – bijvoorbeeld vanwege werk – niet al om 16.15 uur aanwezig zijn? Geen probleem, later aansluiten kan ook.

Aanmelden als scheidsrechter kan door mede-organisator Gert-Jan Kat te bellen of berichten (06-40782195) of te mailen (gert-jan@antenna.nl).

Tijdens de afgelopen editie van het schoolvoetbaltoernooi besteedde Hoog en Laag aandacht aan het evenement, met organisator Fred Noordhuis in de hoofdrol. Een PDF van dit artikel lees je hier.