Het eerste elftal poseert met eigenaar Bert Dekker (helemaal rechts) van Dekker Services.

WVV Wageningen heeft er met Dekker Services een nieuwe bordsponsor bij. Op uitnodiging van de sponsorcommissie bezocht eigenaar Bert Dekker de competitiewedstrijd van het eerste elftal tegen EMM Randwijk en onthulde hij het bord van zijn bedrijf.

Dekker Services is een dienstverlener ontstaan vanuit de werving, selectie, bemiddeling, detachering en begeleiding van personeel en vakmensen. Het bedrijf heeft goede banen en draait mooie projecten in de logistiek, aanverwante logistiek en de techniek en industrie die ermee te maken heeft. Door de ruime kennis en ‘know-how’ van de sector is het prettig schakelen met Dekker Services.

Het bedrijf kiest bewust voor een branche specifieke personeelsaanpak, omdat het de kwaliteit van de dienstverlening hoog willen houden. Vanuit een grote betrokkenheid bij de logistiek (en aanverwante industrie en techniek), zorgt Dekker Services ervoor dat tal van bedrijven hun personele bezetting en performance op peil kunnen houden. Dekker Services helpt u met personeel concurrentievoordeel te behalen en kijkt naar het totale proces waarin mensen werken.

Breng via deze link een bezoekje aan de site van onze nieuwste sponsor.