Wageningen 1 heeft uit bij Wodanseck een prima degelijke overwinning geboekt. Gevoetbald werd vanuit een prima organisatie, hetzelfde recept als vorige week, en na 20 minuten kon Patrick met zijn grote teen het eerste doelpunt aantekenen. In de tweede helft maakte Okko, die juist van linksvoor naar linksachter was gegaan, met een prima hard en geplaatst schot in de kruising de 0-2. Er kwamen vervolgens diverse kansen voor Wageningen om de score uit te breiden, maar het was uiteindelijk Farouk, die nadat Sonny onderuit was gegleden door de keeper, uitstekend een penalty verzilverde met de terechte  0-3 eindstand.

Onze JO11 stelen vandaag de show met een prachtige  13-4 overwinning op Barneveld.