Het 2e elftal van Wageningen is dit seizoen nog ongeslagen, is al door in de beker en doet het ook in de competitie voortreffelijk. Zaterdag werd met 5-0 gewonnen van Barneveld. Klasse mannen!

Het 1e elftal is na twee overwinningen in de competitie onnodig tegen een nederlaag aangelopen. In de 1e helft tegen Dodewaard stond ons elftal goed, kwam op 2-0 voorsprong door doelpunten van Sonny en Alec, kreeg meerder kansen op de 3-0, maar kwam net voor rust uit een weggegeven corner ongelukkig op 2-1. Na rust moest Wageningen door blessures noodgedwongen wisselen, waardoor de organisatie zoekende was, en een overduidelijk buitenspel doelpunt door de scheidsrechter werd goedgekeurd ondanks het vlagsignaal van onze goede grensrechter, die als scheidsrechter zijn sporen al verdiend heeft. Extra ergerlijk omdat het vele valse vlaggen van Dodewaard steeds weer gehonoreerd werd. Onsportiviteit wordt door de KNVB dus beloond !?!  Uiteindelijk maakte Dodewaard nog een echt doelpunt, waardoor  ze met dank aan de scheidsrechter de  punten volledig mee naar huis konden nemen. Over twee weken wacht Wageningen de uitwedstrijd tegen de koploper en kampioenskandidaat GVC die alle wedstrijden nog gewonnen heeft,  dus dat wordt een lastige wedstrijd voor Wageningen.

Onze JO11 deden het weer uitstekend door met 7-1 van ONA’53 JO11 te winnen.