Na een jaar inspanning voor de club is het heerlijk om een avond met de vrijwilligers onder elkaar relaxed op de club door te brengen. Met prachtig weer hadden we weer een prachtige avond met weer veel prachtige vrijwilligers. Allemaal heel erg bedankt voor jullie inspanningen voor de club, want zonder vrijwilligers zou geen enkele club kunnen bestaan. Dankzij jullie hebben we weer een mooi jaar bij de club gehad. De jeugd ontwikkelt zich prima en de begeleiding weet er echt een feest voor de jongeren van te maken. Ook onze vrouwen 1 weten de sfeer er altijd goed in te houden en zijn met nieuwe aanwas zich goed aan het ontwikkelen. Het altijd gezellige 4e heeft de spelers van het 3e aan zich weten te binden en ook de selectie ontwikkelt zich goed. Met komend seizoen maar liefst 8 nieuwe spelers kunnen we bij de afsluiting van het seizoen alweer hoopvol uitkijken naar het volgende seizoen.