Het 2e elftal heeft in een prima wedstrijd met 2-0 van ONA gewonnen. Het goede jonge talentvolle elftal ontwikkelt zich prima en dat werpt inmiddels zijn vruchten af.
Bij het 1e elftal ontbraken twee extra basisspelers door blessures, Michel en Jeroen, maar desondanks werd fris gespeeld tegen het sterke VVA, dat pas aan het eind van de 1e helft wist te scoren, nadat beide ploegen ruim een half dozijn kansen had gehad op de openingstreffer. Met goede moed ging Wageningen de 2e helft in, maar al snel kreeg Ruben in de sportieve wedstrijd een directe rode kaart in een duel om de bal. Dat was het einde van een leuke spannende wedstrijd, en met de 4e laatste mannen buiten het veld (waarvan 3 geblesseerd) werd het enigszins open huis, nadat ook nog beide backs door blessures gewisseld moesten worden. Er werd nog gescoord door Joeri, maar de uitslag deed geen recht aan het leuke spel van Wageningen en Achterberg van voor de rode kaart.

Pupil van de week was Timo Hermans