Het was ijs en ijskoud, maar de sportieve ploegen van Wageningen en SVMM legden een hartverwarmende wedstrijd op de mat, met heerlijk eerlijke grensrechters onder leiding van een uitstekende objectieve klasse scheidsrechter. Een verademing ten opzichte van vorige week. SVMM nummer 4 op de ranglijst begon sterk aan de wedstrijd en kwam verdiend op 0-1, nadat een verdediger van ons goed werd uitgekapt. Wageningen werd steeds sterker en Jeroen werd steeds vaker gevonden, en die verschalkte van grote afstand de keeper 1-1. SVMM kwam terug op 1-2 en net voor rust kopte Ruben de verdiende gelijkmaker in 2-2 ruststand. Na rust was het Wageningen dat sterker was en de kansen creƫerde, maar het was SVMM dat weer op voorsprong kwam 2-3. Het was Patrick die met een mooie actie een prachtige pass op de mee opkomende vrij lopende Merwin gaf, die feilloos de eindstand inschoot 3-3. Een mooie wedstrijd van twee leuke sportieve ploegen, zo hoort voetbal te zijn, en zondermeer een goede prestatie van ons team.