Binnen 5 minuten stond Wageningen bij Ede Victoria met 0-2 voor, nadat uit een hoekschop van Jeroen de bal in het doel getikt werd door Sonny en nadat een voortreffelijke aanval via Merwin de bal werd voorgezet door Patrick en keihard in het doel werd geschoten door Faisal. Het leek net als tegen de vorige nummer 2 een overwinning te worden voor Wageningen, maar Ede Victoria kwam met hulp in de eerste helft al terug tot 2-2. Na rust schoot Sonny op de kruising en enkele seconden daarna schoot Ede Victoria onderkant lat en die bal stuiterde er net wel in 3-2. Door vrije trappen uit het niets en een vreemde penalty kwam Ede op 6-2. Patrick maakte er nog 6-3 van, maar de vraag kan gesteld worden of de goede ploeg van Ede Victoria zonder hulp wel gewonnen zou hebben. Wageningen heeft in ieder geval een goede wedstrijd gespeeld.

Onze Vrouwen haalden thuis een goed 2-2 resultaat tegen Blauw Geel’55. Het 2e elftal speelde een prima wedstrijd tegen de koploper, maar de afronding moet nog verbeteren. Onze JO-11 hebben weer een prachtige overwinning geboekt en staan op de 2e plaats.