Het was zaterdag weer gezellig druk bij Wageningen. Het 1e elftal speelde thuis tegen Kesteren. De meeste wedstrijden dit seizoen is Wageningen de wedstrijd begonnen met een voorsprong, maar dit keer kwam na een klutsbal de tegenstander op voorsprong. In de tweede helft kwam Wageningen sterk terug en het wachten was op de gelijkmaker en de voorsprong, maar net toen een aanvallende wissel gepland was, maakte Kesteren met een sporadische aanval 0-2. Voor de statistiek werd het 0-4, maar deze uitslag deed geen recht aan het veldspel van Wageningen en de overhand aan prachtige aanvallen, alleen de afrondingen van Kesteren waren beter.

Onze Vrouwen speelden een goede wedstrijd met als uitslag 1-1 tegen Lunteren.

Het 3e elftal lijkt zijn vorm weer te pakken te krijgen en won met 3-0 van Dodewaard.

Al met al weer een leuke voetbaldag.

Aanstaande zaterdag tijdens speelt het 1e elftal een wedstrijd uit bij Lienden, en de week er op is de altijd leuke thuiswedstrijd tegen onze vrienden van GVC.