Wat een mooie zaterdag weer voor de club.

De mooie zaterdagochtend is goed begonnen met een overwinning van onze JO9 op Ona’53.

Ons 2e elftal heeft zich met een gelijkspel tegen OSC, na de overwinning vorige week op ESA, weten te plaatsen voor de volgende ronde van de beker. Fantastisch mannen.

Ons 4e elftal heeft ook een geweldige prestatie verricht door 2 van de 3 keer in de beker te winnen.

Het 1e elftal heeft de voorbereiding op de competitie goed gespeeld en heeft de laatste bekerwedstrijd afgesloten met een 3-1- overwinning op Elistha.

Al na 5 minuten wist Marcello de score te openen uit een prima hoekschop van Lenie. Even later speelde Mo zich prima op snelheid vrij en schoot op de goede keeper. In de rebound wist Hannes de mooie aanval te verzilveren 2-0.

In de tweede helft was Elistha sterker, en op het eind liep bijna iedereen met het mooie weer op zijn tandvlees. Een foutje achterin werd dan ook afgestraft 2-1. Bijna in de 100e minuut wist Hannes aan de spannende wedstrijd een eind te maken door de 3-1 te scoren en wist Wageningen te winnen van een goede tegenstander.