Wageningen is het seizoen goed begonnen. Met 40% ledengroei de afgelopen 5 jaar en een enorme toename in enthousiasme en plezier in het voetbal zullen de resultaten niet uit kunnen blijven.

De dag begon met een thuiswedstrijd van onze enthousiaste jeugd. Met het grote succesvolle toernooi bij ons op de Zoom nog in het achterhoofd zien we onze jeugd steeds meer floreren en groeien, met een enthousiaste begeleiding.

Ons 3e elftal haalde vandaag uit tegen Fortissimo, met een eclatante 10-2 overwinning. Wat een geweldig leuk jong team. Daar kunnen we nog veel van verwachten.

Ook ons 4e elftal is uitstekend gestart met een 2-1 overwinning op Bennekom.

Het 2e elftal had vandaag een vrije dag omdat de tegenstander niet kon, en we kijken al met belangstelling uit naar de start van de competitie met ons 5e elftal op 23 september.

De prachtige dag werd afgesloten door ons 1e elftal met een goed 2-2 gelijkspel tegen een leuke sportieve tegenstander Beuningse Boys. Beide teams zien de beker als oefenwedstrijden en proberen nog van alles uit voordat de competitie van start gaat. We hebben leuk combinatievoetbal gezien bij in september uniek heerlijk warm zonnig weer.

Hannes scoorde net voor rust de aansluitingstreffer na een prachtige voorzet van Lenie.