Wageningen is het jaar goed begonnen met een 100% score de eerste competitieweek.

Het 3e elftal heeft zowel woensdag als zaterdag de competitiewedstijd gewonnen en is daarmee elftal van de week.  Woensdag maar liefst 6-0 winst op Blauw Geel en zaterdag een 1-4 uit overwinning bij Bennekom. Prachtig mannen.

Ook het 2e elftal is het jaar deze week goed begonnen met een 3-2 overwinning op GVC, en gaat GVC daarmee voorbij op de ranglijst.

Volgende week begint ons 1e elftal de 2e competitie helft tegen een van de top drie promotie en kampioens kandidaten Rood-Wit ’58. Het zal een zware kluif worden, maar de dag wordt hoe dan ook afgesloten met een groot feest, georganiseerd door het 1e elftal. Een Nederlandstalige zanger zal er een gezellige avond van maken. Iedereen is zoals altijd van harte welkom.