Wageningen 1 heeft zaterdag in de eerste bekerwedstrijd van het seizoen tegen Uchta 1 veerkracht getoond door in de tweede helft van een achterstand terug te komen tot een 3-3 gelijkspel. Duidelijk is dat de spelers nog aan elkaar moesten wennen, maar de tweede helft ging dit al aanzienlijk beter.


Wageningen 2 liet dinsdagavond aantrekkelijk voetbal zien tegen OVC’85 2. De eerste helft ging gelijk op, maar in de tweede helft nam Wageningen 2 afstand en won de wedstrijd ruim met 4-0. Een prachtige prestatie van dit mooie vernieuwde elftal.


Onze kabouters JO7 hebben zaterdag enthousiast hun eerste wedstrijden gespeeld. Van FC Jeugd werd verloren en van skv werd gewonnen. De spelers en ouders hebben allemaal genoten van de wedstrijden. Komende zaterdag speelt JO7 de wedstrijden thuis vanaf 10.00 u. tegen DFS en Excelsior.
De verrichtingen van onze Kabouters zijn te volgen op facebook: De kabouters van WVV- Wageningen | Facebook