Wageningen is de eerste wedstrijden van 2022 goed begonnen.

Eensgezind speelden alle senioren mannen vandaag hun eerste competitie wedstrijd gelijk.

Wageningen 1 speelde knap met 2-2 gelijk tegen het op de 4e plaats staande Dodewaard. Wageningen kreeg vijf mooie kansen om de score te openen, maar het was daarna Dodewaard dat vanuit buitenspel de 0-1 maakte. Wageningen bleef doorgaan en de goed spelende Ahmed Alsayed kopte vanuit een voorzet van rechts van Brian van Velsen krachtig de 1-1 binnen. Wat kansen betreft had Wageningen moeten winnen, maar met een gelijk spel zijn we voor de start van 2022 heel tevreden.

Ook het 5e elftal speelde met 2-2 gelijk tegen DFS uit Opheusden.

Het 2e elftal komt steeds beter in de wedstrijd en wist uit bij Fortisimo met 3-3 een punt te halen.

Onze JO12 hebben met 7-0 tegen OVC’85 een prachtige zevenklapper gemaakt. We zijn trots op onze kanjers!

Onze Vrouwen waren deels nog wat vermoeid vanwege de apres ski in Willingen en lieten vandaag het scoren nog even over aan Spero, maar ongetwijfeld krijgen ze de energie en smaak binnenkort weer te pakken.

Over twee weken 19 februari speelt het 1e elftal heren om 15.00 u. uit bij SDOO in Heteren.