De vier Wageningse voetbalclubs (ONA’53, SKV, WAVV en Wageningen) slaan de handen ineen. Samen met sportservice Wageningen gaan zij het mogelijk maken om een recreatieve toernooi vorm op te zetten voor 18 – 26 jaar.

Mensen in deze leeftijdsgroep hebben lang moeten wachten om eindelijk weer te kunnen bewegen in groepsverband. Elkaar ontmoeten werd gemist en dat is met de recentelijke versoepelingen straks weer mogelijk.

Vanaf vrijdag 26 maart start het toernooi. Als individu of als groep/team kun je jezelf opgeven via https://www.wageningen-actief.nl/voetbal-18-26-jaar. Er is plek voor 8 teams die de aankomende periode het tegen elkaar zullen opnemen.

Per week zul je één wedstrijd 7 tegen 7 spelen op een half voetbalveld met een wedstrijdduur van 45 minuten. Iedere vrijdagavond zijn jullie steeds ten gast bij één van de vier voetbalclubs. De eerste wedstrijd vindt plaats om 19.00 uur en de tweede wedstrijd vindt plaats om 19.50 uur. Je speelt dus op een van de twee tijdstippen.

Deelname is toegankelijk voor iedereen in de leeftijdsgroep van 18 t/m 26 jaar. Je hoeft geen lid te zijn om te kunnen deelnemen. Bij opgave committeer je jezelf aan acht weken en het is gratis.

 

Met Sportieve groet,

 

ONA’53, SKV, WAVV en Wageningen