Met ingang van 3 maart mag iedereen tot 27 jaar weer samen op de club sporten. Onderling mogen trainingswedstrijdjes gespeeld worden binnen de eigen vereniging. De senioren teams mogen trainen in groepen van twee personen op 1,5 m afstand.

De KNVB wil voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities gaan organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup. De startdatum en duur van de KNVB Regio Cup zijn uiteraard afhankelijk van de coronamaatregelen. Zodra het kan wordt er elk weekend gespeeld tot 26 juni. Als begin mei gestart zou kunnen worden met de regio cup, dan zouden dit 8 a 9 wedstrijden per team kunnen zijn in poules van 4 tot 6 teams. Het is de bedoeling om bij de poule indeling de krachtsverschillen klein te houden. Iedere wedstrijd kent een winnaar, bij gelijk spel volgen direct strafschoppen. Er mag onbeperkt gewisseld en terug gewisseld worden.