Een positief geluid in tijden van onzekerheid door corona. De sponsorcommissie is zeer verheugd dat het met Boomrooierij Van den Bos een nieuwe sponsor voor onze vereniging heeft gevonden.

Wageningen is eigenaar Jilles van den Bos bijzonder dankbaar dat hij de club in deze onzekere tijd wil ondersteunen. Voor een groot deel van onze leden is Jilles geen onbekende. In het verleden voetbalde hij al eens in de lagere senioren en nog altijd is de familie Van den Bos met vader Hans en broer Derrin goed vertegenwoordigd op sportpark De Zoom.

Nieuwe boarding

Het bord van Boomrooierij Van den Bos zal de komende drie seizoenen in volle glorie langs ons hoofdveld hangen. Onlangs is de sponsorcommissie er in samenwerking met enkele trouwe vrijwilligers al in geslaagd om het hekwerk rondom het veld te voorzien van strakke U-profielen, waardoor de boarding er bijzonder netjes bijhangt. Zie hieronder enkele foto’s van deze werkzaamheden.

Draag jij Wageningen ook een warm hart toe en wil je de club financieel steunen? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie, om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar sponsoring@wvvwageningen.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
X

Gijs van de Logt en Gert-Jan Kat zijn druk bezig met schroeven.

Erik Schuurman en Melchior Lieftink hangen de borden zorgvuldig op.