Drie punten erbij, geeft linksachter Okko Kruyssen aan.

Wat koploper ONA’53 een week eerder niet lukte, deed Wageningen afgelopen zaterdag wel: winnen bij EMM in Randwijk. Het werd uiteindelijk 0-6 voor de ploeg van trainer Marco Rou.

Vanaf minuut één was Wageningen de bovenliggende partij in Randwijk. Arjan van den Broek – die net als Nino Jansen voor even terug was bij zijn oude club – was al na twintig seconden dichtbij de openingstreffer. Die bal ging nog voorlangs, maar tien minuten later was het wel raak voor Van den Broek, op aangeven van Sonny Navest.

Wat volgde, was een legio aan kansen voor de bezoekers. Uiteindelijk liep Wageningen dankzij doelpunten van Mike Verbeek en Remco Brinkman uit naar een 0-3 ruststand.

Na de pauze was het opnieuw Arjan van den Broek, die de 0-4 aantekende. De ingevallen Joris Haver en Merwin Korterink zorgden voor de 0-6 eindstand.

Door de overwinning neemt Wageningen de achtste plaats op de ranglijst in. Komende zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen SC Valburg, wat met drie punten minder op de elfde plaats staat.