Afbeeldingsresultaat voor jureno augusto

Jureno Augusto in actie. Beeld: Dick Martens (Hoog en Laag)

De overschrijvingsperiode voor de A-categorie van de KNVB duurt nog tot en met komende zaterdag, toch kan Wageningen al zes nieuwe spelers melden, die komend seizoen de selectie versterken.

Van vierdeklasser EMM uit Randwijk zijn Arjan van den Broek (25), Pieter van den Broek (21) en Nino Jansen (22) overgekomen. Naast dit drietal keren ook twee spelers terug bij Wageningen, na enkele seizoenen te zijn weggeweest. Voormalig topschutter Jureno Augusto maakt de overstap van derdeklasser SKV en middenvelder Remco Brinkman speelde de voorbije seizoenen voor DOSC en Voorwaarts.

De laatste versterking voor Wageningen komt ook uit onze gemeente, maar voetbalde tot voorheen enkel op sportpark Ketwich Verschuur. Aanvaller Nino Keijman komt over van ONA’53.

De eerste en tweede selectie staan komend seizoen onder leiding van Marco Rou (hoofdcoach), Jeroen Vliege (assistent) en Sander Coenen (tweede elftal). Tevens zijn Coenen en Vliege toegelaten tot de trainerscursus UEFA C.