Stadion De Wageningse Berg, enkele jaren geleden.

Komende zaterdag speelt ons tweede elftal de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in stadion De Wageningse Berg. Op de onneembare vesting neemt de ploeg het op tegen Blauw Geel ’55. 

Zowel de spelers als staf van het tweede elftal kijken er al geruime tijd naar uit, om eens te mogen aantreden in de voormalige thuishaven van onze failliete profafdeling. Het moet voor de ploeg onder leiding van Sander Coenen en Fred van Laar een mooie afsluiting worden van een sportief geslaagde voetbaljaargang, waarin veel spelers individueel een groei doormaakten en er vooral in het bekertoernooi knappe resultaten werden neergezet.

Om 12.00 uur is de aftrap. Kom zaterdag massaal de spelers aanmoedigen – en proef nog eens van de sentimenten van groen-wit op De Berg. Direct na de wedstrijd volgt op De Zoom de laatste competitiewedstrijd van het eerste elftal, dat gaat proberen om stadsgenoot GVC te verslaan.