Na een sportief geslaagde voetbaldag, stond in onze kantine ’s avonds de Playbackshow op het programma. We hebben niet alleen kunnen genieten van prachtige meeslepende voorstellingen, maar ook van mooie live optredens. Alle deelnemers werden met groot applaus bedankt voor hun bijdrage.

Tekst en beeld: Nico Kneepkens

De vijfde prijs was voor Marvin, met het altijd sentimentele ‘You’ll Never Walk Alone’ van Lee Towers. Ook de Gebroeders Ko vielen in de prijzen. ‘Toeter Op Mijn Waterscooter’ van Addo & Zussen pakte de vierde prijs.

 

De derde prijs was voor Dinie Verbeek, die niet alleen de organisatie weer voortreffelijk heeft gedaan, maar ook een leuk nummer voor ons met passie wist te brengen.

De tweede prijs werd verdiend door Bart Eulen, met een prima weergave van clubzanger August van Engelen, samen met Beyco ten Bhömer en Rik van Soelen.

Er werden twee eerste prijzen uitgereikt. Onze JO11 verdienden met een goede choreografie, leuke danspasjes en vooral hun enthousiasme de eerste prijs bij de jeugd.

Onze Vrouwen 1, die altijd een prima show laten zien, hadden dit keer geen concurrentie van ons eerste elftal. Met het Titanic themanummer ‘My Heart Will Go On’ kwamen zij de kantine binnengevaren en sleepten zij de eerste prijs in de wacht.

De jury heeft besloten om een ‘superprijs’ uit te reiken aan Mark Obrink, die weer live een prachtige rap over Wageningen wist te brengen en de zaal daarmee in extase bracht.

De organisatie dankt alle deelnemers en toeschouwers voor de geslaagde avond!