Ons dameselftal is vandaag voorzien van nieuwe trainingspakken. Met dank aan sponsoren Melchiors’ Klusbedrijf en Awesome Reclame!

Na de 1-7 nederlaag van twee weken geleden, hebben de dames zich herpakt en tegen dezelfde ploeg 3-3 gespeeld. Met een gloed nieuw trainingspak en 16 dames gingen zij met een goed gevoel naar Barneveld.

Na een 0-2 ruststand en tien minuten voor tijd nog 1-3 voor staan, deden de dames zichzelf met 3-3 tóch te kort. Doordat Wageningen in de slotfase met zijn tienen kwamen te staan door een gele kaart, kregen zij nog twee doelpunten tegen. Aan de andere kant hebben zij nog veel kansen gehad om de wedstrijd eerder in het slot te gooien.

Al met al een goed resultaat na de vorige wedstrijd, maar er zat veel meer in.

Nogmaals veel dank aan de sponsoren voor de trainingspakken, namens de dames!