Op zaterdag 1 juni vindt voor de achtste keer het Michiel Hendriks Toernooi plaats. Tijdens dit toernooi herdenken wij oud-lid Michiel Hendriks, die ons veel te vroeg is ontvallen. Dit mooie toernooi wordt altijd in de sfeer en gedachten van Michiel uitgevoerd.

Vanaf deze maand worden de teams  benaderd en het streven is weer minimaal 16 teams. De opzet is hetzelfde als vorig jaar: opening, toernooi en afsluitende BBQ.

Dit jaar gaan we aandacht schenken aan KiKa. Onze vrijwilligers Jeroen en Orinda Fonke gaan namens KiKa de marathon van Berlijn lopen op 29 september aanstaande. Als je ’s avonds je gezonde kindje toestopt in bed, realiseer je je af en toe dat dit helaas niet bij iedereen zo is.

Wij kunnen proberen te helpen met een kleine bijdrage, zodat er hopelijk met goed onderzoek ooit iets gedaan kan worden aan deze vreselijke ziekte. Wil je ook iets doen voor dit goede doel? Bedenk een leuke actie. Voor informatie kun je terecht bij Jeroen en Orinda.

Michiel Hendriks (1978-2010)

Wil je een team aanmelden voor het Michiel Hendriks Toernooi? Mail dan dinie.verbeek@wur.nl