ZEVENKLAPPER VROUWEN WAGENINGEN

//ZEVENKLAPPER VROUWEN WAGENINGEN

Onze Vrouwen 1 is het topteam van de week met een overwinning met maar liefst 0-7 uit bij Kieviten Vr1.

Ook onze JO11 deden het weer uitstekend met een 6-1 overwinning op EMM JO11.

Onze heren 1 speelde aangevuld met spelers uit het 2e elftal een goede wedstrijd tegen Harskamp, maar Harskamp had een dijk van een verdediging gebouwd en scoorde zowel aan het begin van de eerste helft als aan het begin van de 2e helft met een kopbal uit een hoekschop. Wageningen had geen geluk in de afronding met twee schoten op de lat en een bal die door de keeper uit de kruising werd getikt, maar ondanks het goede spel ook van de spelers vanuit het 2e elftal werden een aantal geblesseerde spelers toch wel gemist.

2018-12-02T18:03:00+00:002 december 2018|