Bij EMM in Randwijk ging Wageningen 1 voortvarend van start. Als na 3 minuten scoorde Sonny de 0-1, en enkele minuten daarna Patrick de 0-2. De 0-3 van Joris kwam hier al snel achteraan en het leek een wedstrijd van dubbele cijfers te worden gezien de vele goede aanvalscombinaties van het gedreven Wageningen. Een foutje achterin bij een van de weinige aanvallen van EMM leidde echter tot de 1-3 ruststand. EMM werd na dit doelpunt actiever, maar het was toch Patrick die de 1-4 aantekende met een kopbal vanuit een hoekschop. Tot slot maakte Alec er een verdiende 1-5 van met een mooie lob over de keeper. Volgende week staat de zware thuiswedstrijd tegen Dodewaard op het programma.

Ons goede 2e elftal heeft de uitwedstrijd bij Kesteren met 1-4 gewonnen. Dit is ook een geweldig leuk team waar we dit jaar onder leiding van Sander en Fred nog heel veel leuke wedstrijden van kunnen verwachten.