Na een respectvolle minuut stilte voor de kinderen Oss, is Wageningen de competitie goed gestart met een 3-1 overwinning op Valburg. Met een goede opbouw van achteruit wist Wageningen veel kansen af te dwingen, en aan het eind van de 1e helft wist Alec door de verdediging te breken en de 1-0 ruststand aan te tekenen. Direct na rust werd Alec gevloerd in het strafschopgebied en Sonny wist de strafschop uiteindelijk te verzilveren 2-0. Vrij snel daarna kwam Valburg terug op 2-1. Tot slot wist Sonny de eindstand op 3-1 te brengen, waarmee de competitie goed met een goede overwinning gestart is.

Ons 2e elftal heeft gelijk gespeeld 2-2 en onze Vrouwen 1 hebben ook prima gelijk gespeeld met 0-0. De uitblinkers vandaag zijn onze kanjers van JO11 die met 14-2 hebben gewonnen van Duno, grote klasse!