Zaterdag is als afsluiting van het seizoen het traditionele gezellige Michiel Hendriks toernooi gehouden.

Michiel was een bijzonder en typisch Wageningen lid, die de sfeer van Wageningen als geen ander uitdroeg. Mouwen opstropen, er voor gaan, rots in de branding, geen gezeur, “Don’t worry be happy” typisch Wageningen.

Iedereen komt bij Wageningen voor zijn plezier en dat dragen we met zijn allen uit. Michiel is veel te jong van ons heen gegaan en dit toernooi is aan hem opgedragen om ons steeds weer te herinneren aan hem en dit mooie uitgangspunt.

Er deden vandaag 17 vrienden-teams mee aan dit leuke toernooi dat afgesloten werd met een heerlijke BBQ. Het was een feest om iedereen weer bij elkaar te zien.

Alle vrijwilligers en deelnemers bedankt voor dit prachtige voetbalfeest.

Graag tot volgend jaar !

Michiel Hendriks WVV Wageningen