Vrijdag 6 april heeft wethouder Han ter Maat het certificaat en de zilveren penning uitgereikt aan Dinie Verbeek voor de eerste gezonde sportkantine in Wageningen. Wij zijn er trots op naast voortrekker in de ontwikkeling van de mooie voetbalsport ook voortrekker te zijn in de gezondheid rond de sport. We zullen naast gezond bezig zijn met voetballen ook gezond eten en drinken blijven promoten. De broodjes gezond en andere gezonde voeding blijken een prima aanvulling te kunnen zijn op het sporten. Met name de jeugd blijkt ook het gezonde fruit dat gratis ter beschikking wordt gesteld door Marktkraam Erik Hulshof te waarderen. Na het sporten kan iedereen wel een aanvulling van de energie gebruiken en dat kan dus ook prima op een gezonde manier. Voetbalvereniging Wageningen is de eerste sportvereniging in Wageningen waar gecertificeerd gezond gesport kan worden.
Zie ook het artikel in Stad Wageningen.