Onze vrouwen 1 hebben thuis met maar liefst 7-1 gewonnen van Redichem 1. In de wervelende wedstrijd nam Fleur de meeste doelpunten voor haar rekening.

Onze mannen 1 wisten in Elst met 2-4 (eigenlijk 2-5) te winnen van Oranje Wit 1. De score werd al snel geopend door Merwin, maar de wedstrijd verliep op het lastige veld moeizaam. Aan het eind van de 1e helft kreeg Lars in zijn rug een bal tegen zijn hand aangeschoten en daarvoor werd en penalty gegeven 1-1. Na de rust kwam onze sterke Alec in, en die maakte met een vertrouwde rush al snel de 1-2. Even later werd een vrije trap van Patrick prachtig doorgekopt door Michel, alsnog de verdiende 1-3. Toen uit een volgende rush Alec de 1-4 scoorde, lag de keeper verslagen in het doel, Patrick juichte, maar een speler van Oranje pakte de bal uit het doel en hervatte het spel. Ook de scheidsrechter had het doelpunt gezien, maar omdat er door gevoetbald werd vlagde de grensrechter voor een keepersbal, want de bal was per slot van rekening over de lijn geweest ?!?! Een bal die vervolgens via een hak ongelukkig tegen een arm aan kwam was reden voor wederom een penalty voor Oranje Wit 2-3 (ipv 1-4), maar Alec maakte al snel een eind aan de illusies met de 2-4 (eigenlijk 2-5) eindstand.

Komende zaterdag speelt ons 1e elftal om 14.30 u. thuis tegen het sterke VVA Achterberg. Verder kunnen we thuis om 10.00 u. genieten van onze JO9 tegen SV Otterlo en onze JO11 tegen ESA, en om 12.00 u. ons 2e elftal tegen ONA 2.