Wageningen speelde met een gemis van 5 goede basisspelers thuis tegen SVF niet een van zijn beste wedstrijden, maar had gezien de doelpunten en goede kansen feitelijk wel recht op de overwinning. De score werd in de tweede helft geopend door Michel, en Ruben maakte de 2-0, maar dit doelpunt werd afgevlagd door de grensrechter van de tegenstander, die juist voor de wedstrijd geklaagd had over het feit dat hen dit nu een paar keer was overkomen ! Uiteraard kwam SVF daarna terug en zelfs dubieus op voorsprong, met hinderen van de keeper en een bal die niet over de lijn was. Tristan ging met de bal op de keeper af, maar kreeg een duw in zijn rug in het strafschopgebied, penalty en rode met kaart zou je denken, maar integendeel direct in de rebound een doelpunt tegen. Alec maakte mooi de 2-3 en Sonny kon de bal in een vrij goal intikken, maar de goal viel aan de andere kant. 2-4. Jammer van de uitslag, maar de gecreƫerde kansen bieden aanknopingspunten voor vooruitgang.

Aanstaande zaterdag speelt als de weersomstandigheden het toelaten ons 1e elftal de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop thuis tegen Musketiers 1 uit Elst.